Vandaag hebben Hanne, Marthe en Julia zich in tropische sferen gewaand tijdens de opnames voor de nieuwe zomersingle ‘Mango mango’. De opnames vonden plaats in het nieuwe Terhills Resort in Dilsen-Stokkem. Met de meisjes van K3, gekleed in prachtige oranje zomeroutfits, dansend tussen de exotische palmbomen met temperaturen boven de 25 graden, wordt de nieuwe clip een compleet zomerfeestje.

Marthe: “Met dit nieuwe nummer kom je automatisch in zwoele zomerse sferen terecht. In deze clip zitten trouwens een paar coole dansmoves die iedereen makkelijk kan meedoen.”

De single ‘Mango mango’ én een speciale clubmix komen op 18 mei uit. De videoclip zal vanaf vrijdag 20 mei om 17u00 overal te bewonderen zijn.

Julia: “Mango mango is mijn eerste echt grote videoclip voor K3. Door corona waren we tot nu toe steeds verplicht om het beperkt te houden. Maar nu is het dus letterlijk met alles erop en eraan!”

Het nummer ‘Mango mango’ werd geschreven door Alain Vande Putte (tekst & muziek). De productie is in handen van Peter Gillis.

Hanne: “Wat voelt het heerlijk om met onze ploeg weer een mooie, grootse clip op te nemen. Het is altijd hard werken tijdens zo’n opnames maar tegelijk ook zo hard genieten.”

Deel: