Het heeft lang geduurd, maar Martin Garrix brengt vandaag eindelijk zijn allereerste clubalbum ‘Sentio’ uit. Door vandaag niet een, maar twee nieuwe tracks te releasen maakt hij de tracklist van het album compleet. ‘If We’ll Ever Be Remembered’, de tweede release op het album met de zang van Shaun Farrugia, is het verdienstelijke sluitstuk van ‘Sentio’. Verwacht mag worden dat het radiovriendelijke nummer de zomer van ’22 veel te horen zal zijn.

De tweede release van vandaag is ‘Oxygen’ met DubVision, die ook hebben meegewerkt aan ‘Starlight (Keep Me Afloat)’ op het album. Sinds Garrix het nummer draaide in zijn ‘Live on Dutch Waters’ set in 2020, hebben fans zitten wachten op de release, wat het nummer de perfecte aanvulling op de tracklist maakt.

Sentio: waarnemen, voelen en ervaren – iets wat de afgelopen twee jaar tijdens de pandemie voor veel mensen ontbrak. Nu de wereld weer opengaat, is het echter tijd om deze zintuigen overuren te laten maken. En dat is precies wat Garrix met dit album en de visuele begeleiding wil doen: elke zintuig in je lichaam bereiken.

Beginnend met zijn shows in Zuid-Amerika en uiteindelijk zijn Ultra Miami 2022 set, bracht hij mensen een uur vol gloednieuwe tracks. Zijn langverwachte samenwerking met Zedd werd op de dag van zijn Ultra – set uitgebracht, met kort daarna de officiële aankondiging van het clubalbum. Volgend was een aanhoudende, wekelijkse reeks van nieuwe releases die hem het klassieke Garrix geluid zagen terugbrengen waar hij wereldwijd bekend om staat.

Tracklist ‘Sentio’:

Martin Garrix & Zedd – Follow
Martin Garrix & Mesto – Limitless
Martin Garrix & Vluarr – Reboot
Martin Garrix & Brooks – Quantum
Martin Garrix & Matisse & Sadko – Good Morning
Martin Garrix & DubVision feat. Shaun Farrugia – Starlight (Keep Me Afloat)
Martin Garrix & Julian Jordan – Funk
Martin Garrix & Justin Mylo feat. Dewain Whitmore – Find You
Martin Garrix & Blinders – Aurora
Martin Garrix & DubVision feat. Jordan Grace – Oxygen
Martin Garrix feat. Shaun Farrugia – If We’ll Ever Be Remembered

Deel: