Om de muziekliefhebbers te laten genieten van live muziek delen wij op Maxazine dagelijks een Full Concert met dit keer een concertregistratie van Mariah Carey.

Mariah heeft als zangeres, songwriter en producer meerdere Grammy Awards gewonnen. Daarnaast ontving ze talloze Amerikaanse muziekprijzen, zoals Billboard’s Artist of the Decade Award, de World Music Award voor World’s Best Selling Female Artist of the Millennium en BMI’s Icon Award voor haar uitzonderlijke prestaties op het gebied van songwriting.

Met haar bewonderingswaardige vocale bereik van vijf octaven, productieve songwriting en het produceren van talent, is Mariah echt een icoon in de moderne popwereld te noemen met een ontelbare rij hits.

Kijk, luister en geniet hieronder van Full Concert: Mariah Caray live @ Adventures of Mimi (2006).

Deel: