Als je Maxazine leest, dan stroomt de liefde voor muziek zonder enige twijfel door je aderen. Je houdt van live optredens, maar je bent ook benieuwd naar de allerlaatste ontwikkelingen op het gebied van nieuwe releases. Je hebt wellicht je voorkeuren in welke muziek je waardeert, maar je bent toch zeker niet eenkennig. Het muzikale landschap is te mooi, weids en divers om je liefde maar aan een muzieksoort te bekennen. Muziek is vaak, naast amusement ook echt kunst en kan je tot in het diepst van je ziel raken of je intellect uitdagen op een manier die je nog niet eerder hebt meegemaakt.

Als je jezelf hierin herkent dan is de nieuwe Maxazine Connaisseurs List op Spotify echt iets voor jou! Elke zaterdag krijg je dan een bloemlezing van de meest interessante nieuwe muziek te horen. We beperken ons niet tot een format maar gaan op ontdekkingsreis, dwars door alle stijlen. Niet alleen maar Engelstalige artiesten, maar muziek uit alle windstreken. Of het nu is uitgebracht door een groot label, of met liefde is geproduceerd en gedistribueerd met hulp van de erfenis van oma, maakt niet uit. Op deze lijst vind je muziek die je raakt, midden in je hart of tussen je oren. Muziek die tot tranen toe beweegt, of die je tot nadenken stemt. Muziek die je kan voelen, maar ook muziek waar je geen touw aan vast kunt knopen. Elke week zal je weer verrast worden. Wil je nieuwe muziek leren kennen? Dan is deze playlist voor jou!

Deze week met nieuwe muziek van onder andere Mary J. Blige, Kraak & Smaak, Maximo Park, Killing Joke,  Celeste, Broken Brass, Fontaines D.C. en nog heel veel meer lekkers. Genieten dus!

Deel: