Na 12 jaar zijn de mannen van De Kreuners weer samen de studio ingedoken voor de hernieuwde versie van ‘Geen Zonde Van De Tijd’. De single is een verassend a-typische Kreuners-song.

Zanger Walter licht toe: “Geen Zonde Van De Tijd’ was een vergeten albumtrack uit 2003, die destijds nog werd ingezongen door onze gitarist Erik Wauters. We hebben dat nummer opgevist tijdens onze laatste clubtour, waarin het één van de drie songs was die we tussendoor akoestisch brachten. Als we het speelden, waren de reacties van het publiek overweldigend. Dat heeft ons aan het nadenken gezet en doen beslissen om er een gloednieuwe versie van op te nemen.”

Samen met de release van de nieuwe single stoomt De Kreuners zich klaar voor ‘Zomerkreun 22’. Met meer dan 40 optredens in het vooruitzicht brengen Walter, Ben, Jan Axl en Erik hun grote hitmachine weer op gang voor een indrukwekkende zomertour.

Deel: