The Streamers hebben zojuist tijdens een persconferentie bekend gemaakt dat ze voor het eerst voor publiek zullen gaan optreden. De grootste band van Nederland, die exact een jaar geleden werd opgericht, staat op zaterdag 17 september 2022 in het Olympisch Stadion in Amsterdam!

The Streamers zullen in volledige bezetting optreden. Guus Meeuwis, Kraantje Pappie, Snelle, Maan, Suzan & Freek, Rolf Sanchez, Ronnie Flex, Thomas Acda, Typhoon, Diggy Dex, Miss Montreal, Nick & Simon, Paul de Munnik, Danny Vera, VanVelzen, Paul de Leeuw, Emma Heesters en manager Frank Lammers ruilen het digitale podium eindelijk in voor een echt podium. Ook zullen er weer gast Streamers worden uitgenodigd, wie dat zijn maakt de band op een later moment bekend.

Na optredens vanuit Carré, Paleis Noordeinde en De Kuip werd de ‘Holland Tour’ op 29 mei afgesloten met een afscheidsconcert vanuit De Kuip. Met kerst kwamen The Streamers nogmaals terug voor een optreden vanuit de WInterEfteling. Meer dan 5 miljoen mensen bekeken minimaal één van de streams van de grootste Nederlandse superband ooit.

Deel: