Op zaterdag 2 juli 2022 zal het Olympisch Stadion worden omgetoverd tot een groots muzikaal zomerfeest genaamd ‘The Best Of De Amsterdamse Zomer’ met de allerleukste artiesten van eigen bodem, met een knipoog naar Amsterdam. Dit keer niet geplaceerd aan tafels, maar het hele stadion gevuld. De artiesten die de afgelopen jaren al bij De Amsterdamse Zomer hebben opgetreden, zullen worden vergezeld door een aantal nieuwe gezichten. Zo zullen onder andere Tino Martin, Rolf Sanchez, Gerard Joling en Emma Heesters acte de présence geven tijdens deze unieke show, maar zullen er ook nieuwe artiesten als Flemming en Kris Kross Amsterdam het podium betreden.

Volledige line-up: Tino Martin, Rolf Sanchez, Kris Kross Amsterdam, Emma Heesters, Gerard Joling, René Froger, Xander de Buisonjé, Jeroen van der Boom, Trijntje Oosterhuis, OG3NE, Flemming, Wolter Kroes, Edsilia Rombley, Berget Lewis, Yves Berendse en Joël Borelli.

Deel: