Ook in de muziekwereld heeft het coronavirus flink ingehakt. Om de muziekliefhebbers te laten genieten van live muziek delen wij op Maxazine dagelijks een Full Concert met dit keer een concertregistratie van Elton John.

Op 25 maart 2007 gaf de legendarische zanger Elton John een weergaloos optreden in Madison Square Garden. Buiten Elton John traden er al meerdere grootheden op in een van de bekendste evenementenhallen ter wereld waaronder Elvis Presley, Prince, Michael Jackson, Neil Diamond, Neil Young, Madonna, Rammstein, Metallica, Nirvana, de lijst is enorm.

Elton zong tijdens het een kleine 3 uur durende concert een flink aantal hits als ‘Sorry seems to be the hardest word’, ‘Rocket Man’, ‘Your Song’, ‘Sad Songs (Say So Much)’ en ‘Something about the way you look tonight’.

Kijk, luister en geniet hieronder van Full Concert: Elton John live @ Madison Square Garden (2007).

Deel: