SnapDibz is terug. De in Amerika geboren Indiase  rapper die met zijn unieke stijl over de hele wereld furore maakt in de hedendaagse commerciële pop/hiphopwereld, is terug met zijn sing;e ‘Memory Lane’. Na vele jaren undergroundmuziek samen te hebben gemaakt met DJ Dibz, stortte het duo in elkaar, maar Snap bleef daarna SnapDibz in leven houden. SnapDibz bracht zijn eerste professioneel geproduceerde EP ‘Levels’ uit in februari 2020 en die EP introduceerde SnapDibz aan de wereld. Het populaire ‘You and I‘ en hiphop-banger ‘Masterplan’ liepen de EP vooruit.

Twee maanden later werd ‘The Climb’ uitgebracht, wat de reactie van SnapDibz was op de Covid-pandemie. Het nummer was er een van hoop en eenheid en de videoclip raakte de harten van veel gezondheidswerkers en anderen. Verschillende singles volgden met verschillende geluiden die de veelzijdigheid van SnapDibz lieten zien, waaronder ‘Unbreakable’, een pure hiphop-knaller met zijn unieke mix van Indiase fusion en de jaarafsluiter van 2020, ‘Done Believing’, die door velen is vergeleken met ‘Love the Way you Lie’ van Eminem en Rihanna, omdat het het prachtige melodieuze vrouwenkoor vermengt met Snap’s snelle verzen.

SnapDibz werkt momenteel aan een samenwerkingsproject met de popsensatie Rey Khan, met wie SnapDibz in het verleden ook heeft samengewerkt. De eerste recente release van het project was ‘Backwards in my Head’, dat nu het meest gestreamde SnapDibz-nummer op Spotify is geworden en bijna een kwart miljoen streams nadert. Begin 2022 heeft SnapDibz het nieuwe jaar ingeluidt met ‘On My Mind‘, de 4e release van het SnapDibz en Rey samenwerkingsproject, wat nu wordt opgevolgd door de nieuwe samenwerking tussen de twee, ‘Memory Lane’. Een nieuwe hit in wording!

 

Deel: