Deze week is eerste single, getiteld ‘Everything’s Electric’, van het aankomend nieuwe studioalbum uitgekomen. Liam Gallagher zijn derde album ‘C’MON YOU KNOW’ verschijnt op 27 mei. Liam zal ‘Everthing’s Electric’ voor het eerst live spelen tijdens de BRIT Awards a.s. dinsdag.

‘Everything’s Electric’ zou de meest in het oog springende samenwerking van 2022 kunnen worden. Het nummer is geschreven door Dave Grohl en producer Greg Kurstin (meervoudig GRAMMY Award- en Ivor Novello-winnaar). Liam en Dave ontmoetten elkaar jaren geleden voor het eerst toen de Foo Fighters met Oasis op tournee waren. Sindsdien hebben ze een wederzijdse bewondering voor elkaar, wat nu geresulteerd heeft in een mooie samenwerking.

‘Everything’s Electric’ is een passende, grootse introductie tot Liam’s langverwachte album ‘C’MON YOU KNOW’. Zijn vorige soloalbums, ‘As You Were’ (2017) en ‘Why Me? Why Not.’ (2019), gingen beide direct naar #1 in de UK Official Album Chart, net als zijn ‘MTV Unplugged’ plaat uit 2020. Liam’s solocarrière is een opmerkelijke opleving geweest die hem opnieuw neerzette als iconische artiest bij een hele nieuwe generatie fans. Deze zomer zal Liam zijn grootste solo shows spelen.

Deel: