Ook in de muziekwereld heeft het coronavirus flink ingehakt. Om de muziekliefhebbers te laten genieten van live muziek delen wij op Maxazine dagelijks een Full Concert met dit keer een concertregistratie van Foo Fighters.

Madison Square Garden, de Amerikaanse muziektempel waar vele grote artiesten en bands concerten hebben gegeven. Pink Floyd, The Rolling Stones, Prince, Armin van Buuren, Queen, Kiss, The Police, Led Zeppelin, Christina Aguilera, Lady Gaga, Eric Clapton, Pearl Jam, Elvis Presley om er maar een paar op te noemen. Zo ook de Foo Fighters, zij gaven in 2021 een wervelende show in de muziektempel met tracks als ‘The Pretender’, ‘These Days’, ‘Everlong’ en nog veel meer.

Kijk, luister en geniet hieronder van Full Concert: Foo Fighters live @ Madison Square Garden (2021).

Deel: