Ook in de muziekwereld heeft het coronavirus flink ingehakt. Concerten zijn tot en met 25 januari 2022 niet meer mogelijk, dit door de lockdown. Om de muziekliefhebbers toch te laten genieten van live muziek delen wij op Maxazine dagelijks een Full Concert met dit keer een concertregistratie van Simply Red.

In oktober 2010 gaf Simply Red, de Britse band onder leiding van Mick Hucknall een concert in het Sydney Opera House te Australië. Simply Red, opgericht in de jaren ’80 heeft sinds hun eerste single ‘Money’s Too Tight (To Mention)’ een flink aantal hits gehad waaronder ‘Holding Back the Years’, ‘Jericho’, ‘The Right Thing’, ‘Ev’ry Time We Say Goodbye’, ‘It’s Only Love’, ‘Something Got Me Started’ en ‘Fairground’. Een aantal van deze hits kwamen tijdens het concert in het Sydney Opera House voorbij.

Kijk, luister en geniet hieronder van Full Concert: Simply Red live @ Sydney Opera House (2010).

Deel: