Voor SERA kwam er deze week een verrassingsbericht binnen via social media. Ze zong in december het nieuw uitgebrachte nummer ‘When I’m Gone’ van Alesso en Katy Perry en postte dat op social media. In de DM die ze binnenkreeg zat een link naar een video waarin Katy Perry samen met de Zweedse producer kijkt naar SERA’s versie van het nummer. Haar enthousiaste reactie was mooier dan de Sliedrechtse zangeres ooit had durven dromen. ‘So beautiful! I haven’t even sang a ‘When I’m Gone’ acoustic version, so thank you for showing me how to do it!’ aldus Perry.

SERA zelf wist niet wat ze zag: ‘Ik zing nu een paar jaar covers en plaats deze op TikTok en Instagram. Daarna is het altijd maar afwachten wat mensen er van vinden. Dat Katy Perry zelf op deze cover reageert, had ik niet durven dromen. Knettergek, een fantastisch begin van 2022!’

Het is voor de zevenentwintigjarige SERA de zoveelste blijk van waardering van buiten de Nederlandse landsgrenzen, want ook Justin Bieber passeerde ooit al de revue in haar tijdlijnen en zong met haar tijdens een livestream. Cristiano Ronaldo liet haar zelfs overkomen naar Turijn om er op te treden tijdens zijn verjaardag.

Naast haar succesvolle covers op TikTok en Instagram brengt SERA natuurlijk ook eigen materiaal uit. Haar meest recente release is het nummer ‘Take A Chance’ en daarvoor kwam al ‘Only Us’ uit.

Deel: