Ook in de muziekwereld heeft het coronavirus flink ingehakt. Concerten zijn tot en met 14 januari 2022 niet meer mogelijk, dit door verzwaring van de maatregelen. Om de muziekliefhebbers toch te laten genieten van live muziek delen wij op Maxazine dagelijks een Full Concert met dit keer een concertregistratie van Aerosmith.

Aerosmith, bestaande uit Steven Tyler, Brad Whitford, Joe Perry en Tom Hamilton is opgericht in 1970. Het duurde 16 jaar eer de band een grote hit te pakken had met ‘Walk This Way’ (met Run DMC). Hierna bleven de hits komen met onder andere ‘Rag Doll’ (1988), ‘Love in an Elevator’ (1989), ‘Livin’ on the Edge’ (1993), ‘Cryin” (1993), ‘Dream on’ (1994) en ‘I Don’t Want to Miss a Thing’ (1998), hun grootste hit in Nederland. Tijdens het optreden dat Aerosmith gaf in Detroit kwamen een groot deel van hun hits voorbij.

Kijk, luister en geniet hieronder van Full Concert: Aerosmith live @ Detroit, Michigan (2014).

Deel: