Ook in de muziekwereld heeft het coronavirus flink ingehakt. Concerten zijn hopelijk binnenkort weer mogelijk, dit door versoepeling van de maatregelen. Om de muziekliefhebbers alvast in de stemming te brengen delen wij op Maxazine dagelijks een Full Concert met dit keer een concertregistratie van Urban Dance Squad.

Urban Dance Squad, opgericht in december 1986 te Utrecht, gaf op 15 november 1996 een optreden tijdens Rockpalast. De band bracht in 1989 hun debuutalbum ‘Mental Floss for the Globe’ uit, het album werd zodanig goed ontvangen dat het werd beloond met een Edison. Ook hun tweede album ‘Life ’n perspectives of a genuine crossover’ leverde een Edison op. Volgens de fans is Urban Dance Squad live veel beter dan op de plaat, getuige het concert dat wij jullie vandaag aanbieden.

Kijk, luister en geniet hieronder van Full Concert: Urban Dance Squad live @ Rockpalast (1996).

Deel: