Ook dit jaar mag jij mee bepalen wie de award van de Limburgse Popprijzen 2021 in handen mag nemen. De belangrijkste prijs op het gebied van Limburgse muziek. Ieder jaar reikt Pop in Limburg de Limburgse Popprijs uit aan de act of artiest die dat jaar de meest significante bijdrage geleverd heeft aan de Limburgse Popmuziek. Maar ook een prijs aan het collectief, podium, festival, of (vernieuwend) project dat er écht voor de Limburgse popmuziek?

Het mag duidelijk zijn dat we wat betreft de categorie act of artiest geen advies gaan uitbrengen, aangezien alle muzikanten het volgens ons waard zijn om de Limburgse Popprijs te winnen. Maar in de categorie collectief, project, mag het duidelijk zijn dat er maar één de winnaar kan zijn: Maxazine Limburg heeft ondanks het grote gebrek aan concerten in het afgelopen jaar laten zien de Limburgse muziek te blijven ondersteunen. Waar anderen afhaakten, bleef Maxazine Limburg zich inzetten voor de Limburgse artiest.

Nomineer die act of artiest en bij de tweede optie Maxazine Limburg vóór 9 januari 2021 via www.limburgsepopprijs.nl en zorg ervoor dat Maxazine Limburg jou ook in de komende jaren kan bedienen van de beste interviews, verslagen, recensies en nieuws van de Limburgse muziekscene.

Deel: