George Pham verklaarde dat het niet gemakkelijk was om zijn doelen met succes te bereiken, maar hij hield van de reis. Hij werd geboren in Timaru, Nieuw-Zeeland en maakt daar momenteel de middelbare school af. Hij staat bekend als een muzikant die Lo-Fi-beats maakt.

George is een muzikant die veel mensen heeft beïnvloed door zijn muziek en het creëren van nieuwe ritmes. Muziek geeft hem een ​​nieuw leven en een nieuwe weg. Hij gebruikt muziek om al zijn gevoelens, emoties en uitdagingen op een zeer creatieve en unieke manier uit te drukken. In de vorm van woorden en muziek drukt hij zijn emoties uit naar anderen. Muziek werd voor hem geïnspireerd door veel verschillende artiesten in het genre, Lo-Fi bereikte zijn interesse eind 2019 en inspireerde hem, waardoor hij de kans kreeg om het zelf te proberen.

Volgens George was de steun van zijn vrienden, familie en gemeenschap ongelooflijk. Dit gaf hem de drive en motivatie om door te gaan met het maken en publiceren van muziek. George vertelt aan Maxazine dat hij persoonlijke hulp kreeg van zijn muziekleraar op zijn school, hem de basis van productie leerde en hem op weg hielp.

George heeft een enorme passie voor muziek en besteedt het grootste deel van zijn vrije tijd eraan. George vertelt Maxazine ook dat hij niet alleen muziek voor zichzelf maakt, maar vooral voor de luisteraars en dat zijn muziek wordt gemaakt rond de feedback en reacties die hij van anderen krijgt, hij houdt alle feedback op zijn muziek bij en werkt eraan om deze te verbeteren. Hij heeft veel van zijn tijd aan muziek besteed in een tijd waarin kinderen geen idee hebben wat ze met hun leven willen bereiken of wat er in de toekomst met hen zal gebeuren. Maar George was zich er volledig van bewust dat de weg die voor hem lag moeilijk zou worden, zijn verlangen om te leren dreef hem ertoe zich in te schrijven op de universiteit, en het was een van de meest gedenkwaardige dagen en beste beslissingen van zijn leven.

De reis van George zal je ongetwijfeld inspireren om geweldige dingen in je eigen leven te doen. George citeert: “Houd in gedachten dat niets dat de moeite waard is, gemakkelijk komt; het kost tijd, moeite en een positieve gemoedstoestand. Blijf in jezelf geloven en blijf de dromen van je hart volgen.”

@georgephamm

reality. #reality / visuals @simone.mancini

♬ som original – ⠀

 

Deel: