Ontdek de top 3 muziek-streamingdiensten in Nederland om toegang te krijgen tot miljoenen nummers en maak u eigen afspeellijsten. Een abonnement nemen op een muziekstreamingdienst is een geweldige manier om nieuwe artiesten te ontdekken, verschillende genres te verkennen of klassieke nummers opnieuw te beluisteren. Op de markt vindt u onder meer Spotify, YouTube Music en Apple Music.

Iedereen onder ons luistert tegenwoordig geregeld naar muziek, we zijn bijna constant met onze telefoon of tablet bezig. We gebruiken deze dagelijks voor verschillende activiteiten, als we bijvoorbeeld gaan joggen in het park, of op Facebook, als we souvenirs doorkijken, in de keuken, om een taart de zondag middag in een leuke sfeer klaar te maken of zelfs als we ons geluk wagen op casino777 om de sfeer te ontspannen.

Er is geen tekort aan keuze, maar hoe weet u welk platform het beste te bieden heeft? Om u te helpen kiezen, hebben we voor jou samengevat wat deze muziek-streamingdiensten te bieden hebben en wat hen verschillend maakt.

Top 3 muziek-streamingdiensten in Nederland

Alle muziek-streamingdiensten zijn min of meer hetzelfde. Als u zich aanmeldt bij een van hen, krijgt u vaak een breed scala aan muziek, thematische afspeellijsten en aanbevelingen op basis van uw smaak.

⦁ Spotify

Spotify is ’s werelds populairste muziekstreamingdienst, met meer dan 200 miljoen actieve gebruikers per maand. Het biedt een grote collectie muziek online, samen met vooraf bepaalde afspeellijsten om nieuwe nummers of klassiekers, die u misschien leuk vindt te markeren.

Onlangs toegevoegde functies zijn podcasts, video’s en het delen van afspeellijsten met u vrienden, waardoor het Zweedse platform nog meer geloofwaardigheid krijgt.

⦁ Apple Music

Apple Music is de meest gebruikte muziekstreamingdienst in de VS. Het is niet alleen beschikbaar op iOS en macOS, maar ook compatibel voort Android mobiele apparaten en pc. Zijn catalogus van meer dan 50 miljoen liedjes geeft het een licht voordeel ten opzichte van Spotify en Google Play Music.

Apple Music zendt elke week nummers uit op basis van de nummers die jij leuk vindt. U kunt ook genieten van afspeellijsten, die zijn gebaseerd op de afspeellijsten, die uw vrienden leuk vinden met de functie Friend to Friend-mix.

⦁ YouTube Muziek

YouTube Music Premium combineert een muziekstreamingdienst met een ruime keuze aan video’s. U krijgt ook afspeellijsten met alleen audio, de mogelijkheid om muziek offline te downloaden en geen advertenties.

Het beste van dit platform is dat de meeste nummers al in videoformaat op het bekende platform zijn gepubliceerd. Hierdoor wordt de catalogus van nummers aanzienlijk wordt uitgebreid. U kunt ook op uw telefoon surfen terwijl u op de achtergrond naar YouTube luistert.

Om uw batterij en gegevens te sparen, schakelt u de videobeelden uit en geniet u alleen van de audio.

Conclusie:

Dit zijn de drie beste muziek streaming apps in Nederland. We zijn er zeker van, dat u nog een of twee andere apps kent, die we niet in deze top drie hebben opgenomen. Zo ja, voel u vrij om ze met ons te delen in de commentaren en vertel ons waarom ze de moeite waard zijn. Vertel ons ook over uw muziek streaming gewoonten. Waar en hoe luistert u naar muziek en wat is uw favoriete app?

Deel: