Ook in de muziekwereld heeft het coronavirus flink ingehakt. Concerten zijn hopelijk binnenkort weer mogelijk, dit door versoepeling van de maatregelen. Om de muziekliefhebbers alvast in de stemming te brengen delen wij op Maxazine dagelijks een Full Concert met dit keer concertregistratie van Incognito.

De Britse jazz-soul-funk band Incognito brak in de jaren ’90 door met hun wereldhit ‘Always There’. Frontman van de band is Jean-Paul ‘Bluey’ Maunick, die het concept achter de band bedacht: optreden met wisselende elementen qua muzikanten en zangeressen/zangers. Zo traden zij op met o.a. Tony Momrelle, Jocely Brown, Carleen Anderson en Kelli Sae.

Grote namen als Roger Sanchez en Jazzanova maakte remixes van hun werk en meer dan 1500 muzikanten maakten inmiddels tijdelijk deel uit van een van de projecten van de band. Inmiddels heeft Incognito al weer 16 albums uitgebracht, waaronder het meest recente album, ‘Tomorrow’s New Dream’ (2019).

Kijk, luister en geniet hieronder van Full Concert: Incognito live @ Baloise Session, Switzerland (2013).

Deel: