Sting komt voor in 2022 voor een concert naar AFAS Live. Een concert dat in het teken staat van zijn ‘My Songs’- Tour. Sting’s ‘My Songs’-concert is een uitbundige en dynamische show vol met nummers uit zijn glansrijke carrière, die de 17-voudig Grammy Award winnaar met zowel The Police als soloartiest schreef. Het concert “neemt de fans mee op een muzikale reis door de tijd”, met “hits als ‘Fields of Gold’, ‘Shape of my Heart’, ‘Roxanne’ en ‘Demolition Man’. Fans kunnen op deze avond ook ‘Englishman in New York’, ‘Every Breath You Take’, ‘Message In A Bottle’ en nog veel meer hits van Sting en The Police verwachten.

Sting’s nieuwste album ‘The Bridge‘, verscheen tweeënhalve week geleden en weerspiegelt het rijke en diverse schrijftalent van de zanger. Geschreven en opgenomen tijdens de coronapandemie, vindt deze nieuwe collectie hem piekerend over persoonlijk verlies, scheiding, ontwrichting, de lockdown en sociale en politieke onrust. Het eclectische album vertegenwoordigt verschillende fases en stijlen uit zijn ongeëvenaarde carrière en haalt inspiratie uit genres zoals rock n’ roll, jazz, klassieke muziek en folk, de typische Sting pop-rock sounds zoals in ‘Rushing Water’, dat het album opent en de niet te missen nieuwe indie pop wave in ; If It’s Love’.

Tijdens deze tour wordt Sting vergezeld door een elektrisch rockensemble met vaste gitarist en vriend Dominic Miller, Josh Freese (drums), Rufus Miller (gitaar), Kevon Webster (keyboard), Shane Sager (harmonica), en met Melissa Musique en Gene Noble (achtergrond zangers). Special guest Joe Sumner is bevestigd voor alle nieuwe aangekondigde data. Sting komt voor zijn concert op vrijdag 25 maart naar AFAS Live

Deel: