Op Black Friday verschenen er maar liefst 5 Brainpower platen. De multi platina Hip Hop artiest en songwriter wil zijn fans altijd iets extra bijzonders leveren en doet dat met 5 albums in 10 verschillende versies en 3 formats, waaronder vinyl, cassette en streaming platforms.

Brainpower bracht 2 albums uit op vinyl: een ‘Best Of’ album, ‘BARS’ en een dubbel vinyl heruitgave van zijn debuutalbum, ‘Door Merg & Brain.’ Beiden in 3 nieuwe verschillende kleuren vinyl.

‘Barlito’s Way,’ met medewerking van onder andere de producers van Eminem en Kendrick Lamar, heeft de meeste versies op zijn naam staan. Het originele ‘Barlito’s Way’ album komt uit op 3 verschillende cassettes, net als de instrumentale versie van deze plaat. Alsof dat nog niet genoeg is, verschijnt er op alle streaming platforms ook nog eens ‘Barlito’s Way Deluxe Edition,’ waarop maar liefst 10 extra tracks te vinden zijn.

De artiest speelde afgelopen seizoen een uitverkochte clubtour en werd onlangs nog gevraagd om muziek te leveren voor de wereldwijde nummer 1 blockbuster ‘The Equalizer 2,’ met in de hoofdrol niemand minder dan Denzel Washington. Deze piek was voor Brainpower absoluut geen reden om even achterover te leunen en het rustiger aan te doen en het resultaat van het harde werken mag er dan ook zeker zijn. Zelfs na al deze releases op 1 dag, gaat hij gewoon net zo hard door. “Zodra deze releases eruit zijn, ga ik gelijk de studio weer in,” aldus Brainpower.

Deel: