Ook in de muziekwereld heeft het coronavirus flink ingehakt. Concerten zijn hopelijk binnenkort weer mogelijk, dit door versoepeling van de maatregelen. Om de muziekliefhebbers alvast in de stemming te brengen delen wij op Maxazine dagelijks een Full Concert met dit keer een concertregistratie van Daft Punk.

Van het eerste schoolbandje tot het wereldwijde fenomeen dat in 2014 vijf Grammy’s wint. In het tijdperk van globalisering en de impact van social media hebben zij altijd geweigerd om hun gezicht te tonen en doen ze zich tot in detail voor als robots. Deze onbuigzame houding, die haaks staat op een imago beluste maatschappij, en hun zoektocht naar onafhankelijkheid en vrijheid genereert vragen over onze relatie tot beeldvorming, media en roem.

Kijk, luisteren geniet hieronder van Full Concert: Daft Punk – Alive (2007).

Deel: