Chrystabell, die van 19 tot en met 25 februari naar Nederland komt voor een reeks concerten, kondigt de release aan van haar nieuwe album ‘Midnight Star’, haar vijfde studioalbum dat op 21 januari zal uitkomen via Love Conquered Records. Ze doet dit samen met de release van de eerste single van dat album ‘Breathe Into Euphoria’, een heldere single die spreekt over het gelukzalige gemak van overgave aan transformatie.

“‘Breathe Into Euphoria’ is about savoring that taste, the moment a personal breakthrough has been achieved, no matter how seemingly small, letting it flood you, and building on it”, aldus Chrystabell, “It’s about easing up on the heaviness of life by being generous in acts of love for yourself and those around you.” Al direct vanaf het begin neemt Chrystabell de luisteraar hierop mee naar een dimensie die ze zelf heeft gemaakt, een sci-fi fantasie zo rijk en glinsterend als haar geest zelf.

Chrystabell is een hyper-creatieve polymath, wiens inspanningen in het verleden onder meer vier veelgeprezen albums, uitverkochte optredens over de hele wereld, een reeks muzikale projecten met filmmaker / muzikant David Lynch en een centrale rol in de tv-serie ‘Twin Peaks: The Return’ omvatten. Nadat ze haar carrière eind jaren ’90 had gelanceerd met de neo-swingband 8 1/2 Souvenirs, bundelde ze eerst de krachten met Lynch voor een nummer in zijn film ‘Inland Empire’ uit 2006 en werkte later met hem aan haar album ‘This Train’ uit 2011 en de EP uit 2016 ‘Somewhere in the Nowhere’.

In 2022 komt Crystabell naar Nederland, voor een tour, ondersteund door Maxazine, waarbij de zangeres gaar nieuwste album ‘Midnight Star”zal promoten.

Deel: