Een volle releasedag voor Justin Bieber afgelopen vrijdag. Hij bracht een nieuw nummer uit, er verscheen een documentaire over zijn leven en hij verraste met een aanpassing aan een album. Een hoop te vertellen dus.

Daarom nu eerst ‘Ghost’. Het is een nummer over verlies en afscheid, waarmee hij houvast probeert te bieden aan mensen die met tegenslagen te kampen hebben. Zijn muziek kan daarin hopelijk een steun in zijn. Samen met Diane Keaton, de actrice die de (ex-)vrouw van Michael Corleone speelt in de drie Godfather films, is hij te zien in de clip van het nummer.

Verder heeft Bieber drie singles aan ‘Justice’ toegevoegd. Een opmerkelijk zet, zes maanden na het uitkomen van het album in maart. Deze versie gaat ‘Justice: The Complete Edition’ heten en bevat de toevoegingen ‘Red Eye’, ‘Angels Speak’ en ‘Hailey’. De laatstgenoemde is een verwijzing naar zijn vrouw, het vierentwintigjarige model Hailey Rhode Baldwin Bieber.

Het is niet de eerste keer dat de Canadese superster zijn materiaal verrijkt met extra muziek, want eerder dit jaar deed hij al hetzelfde toen hij de ‘Triple Chucks Deluxe’ uitbracht, met daarop zes extra opnames.

Deel: