Ook in de muziekwereld heeft het coronavirus flink ingehakt. Concerten zijn hopelijk binnenkort weer mogelijk, dit door versoepeling van de maatregelen. Om de muziekliefhebbers alvast in de stemming te brengen delen wij op Maxazine dagelijks een Full Concert met dit keer een concertregistratie van Megadeth.

Inmiddels staat de teller op maar liefst 15 platen. Even leek de band de weg kwijt met minder geslaagd werk, maar met het in 2016 verschenen ‘Dystopia’ maakten ze aan alle twijfel een eind. Dave Mustaine en consorten (mede-oprichter en bassist David Ellefson, gitarist Kiko Loureiro (Angra) en drummer Dirk Verbeuren (Soilwork)) leverden een unaniem lovend ontvangen plaat af, waar weer eens gewoon old school gethrasht wordt met een flinke politiek lading. “The threat is real!”

Kijk, luister en geniet hieronder van Full Concert: Megadeth live @ The Hollywood Palladium, USA (2010).

Deel: