Laat je niet misleiden door haar leeftijd, want ondanks dat Sterre pas achttien jaar is, heeft ze haar doel kristalhelder voor ogen. Een carrière als zangeres van Nederlandstalige popliedjes was jarenlang een vurige wens en die komt uit met de release van haar single ‘Is Het Beter Zo’ op 10 september. Ze schreef het nummer samen met Jacqueline Govaert van Krezip en producer Gordon Groothedde (o.a. Miss Montreal, Bløf en Marco Borsato).

Ze is al sinds haar negende actief in de muziek en media, wat haar inmiddels door de wol geverfd maakt. Naast haar zangambities is ze ook online actief als presentatrice op haar populaire YouTube-kanaal. Daarvoor interviewt ze artiesten en andere BN-ers in haar interviewreeks ‘Patatje Met’ en uploadt ze regelmatig haar interpretatie van bekende liedjes, zoals recent nog met ‘Altijd Wel Iemand’ van IOS.

Begin dit jaar maakte ze deel uit van de cast van ‘The Passion’ en volgende week vrijdag komt haar single uit, wat haar weer wat dichterbij het verwezenlijken van haar droom brengt.

Deel: