Zoals iedere vrijdag heeft Maxazine redactie de New Music Friday Maxazine Playlist op Spotify weer vernieuwd. Onze redactie, onder de bezielende, strenge, en soms zelfs angstaanjagend fanatieke leiding van Perry, onze platenbaas, heeft opnieuw een lijst van maar liefst zestig tracks samengesteld uit de meest verschillende genres. Enige overeenkomst is dat ze allemaal hagelnieuw in de vitrines van de platenmaatschappijen en in de webshops liggen.

Lekker zo in een nazomer zonnetje. Een goedmakertje voor wat door veel mensen toch als een teleurstellende zomer gezien zal blijven worden. Jammer, want het was toch gewoon heerlijk? Was het niet het weer dan was het wel de lekkere muziek die ook deze zomer is door blijven gaan. Onze platenbaas Perry is deze week helemaal in zijn nopjes. Hij zegt niet veel, maar we zien het aan de glimlach op zijn gezicht en het feit dat hij gisteren met een zakje cashewnootjes naar zijn kantoortje sloop, in de hoop dat niemand hem had gezien. Cashewnootjes zijn namelijk alleen voor als er veel lekkere muziek te luisteren is dus. Goed nieuws!

Speciaal even een woord voor al die mensen die zo meteen in een drukke trein naar Zandvoort gaan. Uiteraard zijn we allemaal team 33 dit weekend en weten we zeker dat Max op eigen grond Hamilton definitief op achterstand gaat zetten in het wereldkampioenschap Formule 1. Dan is dat ook weer geregeld. Als jullie tussen de kwalificaties, trainingen en races door even niks te doen hebben, zet je je noise cancelling headset even op en luister lekker naar onze Spotify playlist, dan ben je wat dat betreft ook weer helemaal terug.

Deze week hebben we een zeer lekker in het gehoor liggende lijst weten samen te stellen want er kwam gewoon zoveel leuke, lekkere en bijzondere muziek uit.
Op jullie favoriete playlist deze week de nieuwe van niemand minder dan Abba die na 40 jaar weer terug zijn. We hebben een fantastische nieuwe track van de Franse slam-artiest Grand Corps Malade in duet met zangeres Kimbrose, smullen gewoon. Van eigen bodem een nieuwe track van Paa Kofi, die nadat hij het voorprogramma mocht verzorgen bij Sabrina Starke nu toch echt wel eens klaar is voor zijn definitieve doorbraak. Lekker nummer hoor. Verder hebben we nieuw werk van de Manic Street Preachers en de Australische band Tora voor jullie opgenomen.

Super lekker lijstje dus deze week! Geniet ervan en doe niets dat je moeder niet fijn zou vinden.

Deel: