Na zijn succesvolle samenwerking met Spinnin’ golden boys Lucas & Steve eerder deze zomer, werkt de Noorse dj/producer Tungevaag nu samen met een ander veelgeprezen Nederlands duo, Bassjackers. Het resultaat is de toepasselijke titel ‘Written In The Stars’, een single die de sterke punten van beide acts samenbrengt in een unieke gloed van festivalenergie. Maak plaats voor een meeslepende plaat die de frisse melodische benadering van Tungevaag verenigt met de tijdloze grote kamerdrops van Bassjackers – uit op Spinnin’ Records op 3 september.

Tungevaag, bekend om zijn beat-infused triplet-ritmes, bracht in 2020 verschillende sterke tracks uit, waaronder zijn hits ‘Peru’, ‘DANCE’ en ‘Miss You’. Terwijl hij zijn triomfantelijke weg vervolgde naar 2021, behielden betoverende deuntjes als ‘Young Summer’, ‘Ride With Me’ (feat. Kid Ink) en zijn recente samenwerking met Lucas & Steve – ‘Paper Planes’ de verleidelijke wow-factor van de productie van Tungevaag.

Het Nederlandse duo Bassjackers staat er ook om bekend aan de top van de dancemuziek te opereren, hoewel ze al wat langer bestaan. Bassjackers brak door in 2011 toen hun single ‘Mush Mush’ door Tiësto werd gebruikt en vervolgens werd uitgebracht op diens Musical Freedom-label. In de jaren die volgden, groeide Bassjackers uit tot een van ’s werelds grootste danceduo’s, die elk jaar in de DJ Top 100-ranglijst stonden en samenwerkten met onder anderen Martin Garrix, Afrojack, Dimitri Vegas & Like Mike en KSHMR. Ze maakten remixen voor onder meer Rihanna, Moby en Enrique Iglesias en brachten in 2019 hun debuutalbum ‘The Biggest’ uit.

Nu komen de Bassjackers samen met Tunevaag samen met de single ‘Written In The Stars’, alles wat fans willen in een dancehit in de nazomer: speelse synths, anthemische zang en een beukende housebeat. ‘Written In The Stars’ is een plaat die hard binnen komt.

“Mijn nieuwe track Written in the Stars is een van mijn favoriete tracks die ik het afgelopen jaar heb gemaakt en ik ben super blij om eraan te werken met de legendes Bassjackers. Ik hoop dat het resultaat zal worden gewaardeerd door elke ervaren Spinnin’-volger, omdat ik vind dat dit de ware kern is van Spinnin’s routes. ” – Tungevaag

 

Deel: