Ook in de muziekwereld heeft het coronavirus flink ingehakt. Concerten zijn hopelijk binnenkort weer mogelijk, dit door versoepeling van de maatregelen. Om de muziekliefhebbers alvast in de stemming te brengen delen wij op Maxazine dagelijks een Full Concert met dit keer een concertregistratie van Intergalactic Lovers.

Intergalactic Lovers (BE) is een van de fijnste indiebands van dit moment. Met de Libanese zangeres Lara Chedraoui aan het roer heeft Intergalactic Lovers internationaal vele harten veroverd. De platen ‘Greeting & Salutations’ en ‘Little Heavy Burdens’ zorgden voor drie Music Industry Award nominaties.

Toen was het tijd voor album nummer drie. Op ‘Exhale’ (2017) sloeg het viertal een nieuwe weg in. Er werd voorzichtig geflirt met postpunk en de duistere kanten van de melancholische indierock. Je hoort invloeden van Interpol, Editors, maar ook van The Cure. De bloedmooie vocalen doen nog steeds denken aan een kruising tussen PJ Harvey en Karen O en daar is helemaal niets mis mee.

Kijk, luister en geniet hieronder van Full Concert: Intergalactic Lovers live @ Ancienne Belgique (2018).

Deel: