De Amerikaanse Mad Game is een rapper uit Houston, Texas, die nu komt met zijn nieuwste single, ‘If You Don’t Fly’. Het voelt het bijna alsof hij rechtstreeks praat met luisteraars, met voor ons Nederlanders iets herkenbaars erin wat je doet denken aan de flows van de P-Funkateers van Gotcha!

Het eerste dat je hoort is de stem van Mad Game. Een duidelijke en aangename stem met een duidelijk verhaal. De woorden die hij kiest vloeien goed in elkaar over en demonstreren de aangeboren vaardigheid die hij heeft.

Mad Game groeide op in een armoedige wijk in Houston, en met ‘If You Don’t Fly’ probeert hij te motiveren. Te motiveren dat het niet uitmaakt of je er nu komt of niet, zolang je maar kan zeggen dat je het in ieder geval hebt geprobeerd. Een lekkere beat met een lekkere tekst. Die Mad Game komt er wel; Hij heeft geprobeerd en is geslaagd!

Deel: