Ook in de muziekwereld heeft het coronavirus flink ingehakt. Concerten zijn hopelijk binnenkort weer mogelijk, dit door versoepeling van de maatregelen. Om de muziekliefhebbers alvast in de stemming te brengen delen wij op Maxazine dagelijks een Full Concert met dit keer een concertregistratie van Gary Moore.

In 1973 bracht Gary Moore zijn eerste soloalbum uit, zes jaar later startte hij met hulp van Phil Lynott zijn solocarrière. Moore’s eerste hitsingle ‘Parisienne Walkways’ behaalde de top 10 in de Britse hitlijst. Vele hits zouden volgen waaronder ‘Out in the Fields’, ‘Empty Rooms’, ‘Over the Hills and Far Away’, ‘Oh Pretty Woman’ en natuurlijk het epische ‘Still Got The Blues For You’. Moore overleed op 6 februari 2011.

Kijk, luister en geniet hieronder van Full Concert: Gary Moore live @ The Town And Country Club (1992).

Deel: