Vanaf 9 juli is het nieuwe album van Rowwen Heze, ‘Onderaan Beginne’, uit. Een geweldig album, dat al eerder deze week een heel dikke 8 kreeg toebedeeld op Maxazine. Bij Maxazine kan je deze week dit geweldige nieuwe album van Los Limbo’s winnen!

In samenwerking met Rowwen Heze en Modestus Records kan Maxazine jou misschien wel verrassen met een exemplaar van ‘Onder aan Beginne’.* Om kans te maken op een CD of zelfs Vinyl versie van het album moet je Maxazine op Facebook geliked hebben en ons in de reacties van het bericht op Facebook vertellen wat het antwoord is op de volgende vraag (en zet bij je antwoord of je een cd of de vinyl versie van het album wil winnen):

In de jaren tachtig werd Rowwen Heze-voorman en zanger Jack Poels gevraagd over te stappen naar een bekende Duitse metalband. Welke band hebben we het over?  Het antwoord is te vinden in het interview dat we eerder deze week met Jack Poels publiceerden.

* Winnaars krijgen vanzelf bericht en worden vanwege de privacyregelgeving niet openbaar bekend gemaakt. Over de prijsvraag en winnaars kan niet worden gecorrespondeerd. Medewerkers van Maxazine of de mede-organisator van de prijsvraag zijn uitgesloten van deelname. Ook speciale accounts die als tweede account in het leven zijn geroepen om mee te doen aan prijsvragen worden uitgesloten.

Deel: