Ook in de muziekwereld heeft het coronavirus flink ingehakt. Concerten zijn voorlopig niet meer mogelijk, dit door de verscherpte maatregelen. Als pleister op de wonde brengen wij op Maxazine dagelijks een Full Concert met dit keer concertregistratie van Twenty One Pilots.

Twenty One Pilots staat bekend om hun energieke live shows. Tyler Joseph en Josh Dun begonnen hun carrière met optredens in geboorteplaats Columbus, Ohio. De aanstekelijke mix van hiphop, pop en electronica die het duo produceert zorgt al snel voor een doorbraak naar een groter publiek. De successingle ‘Ride’, afkomstig van het vierde studio album ‘Blurry Face’, was in 2015 de opvolger van de gigantische hit ‘Stressed Out’, dat de dubbel platina status behaalde. Het nummer stond toen in de top 10 van zowel Spotify, iTunes, Airplay als Shazam. Het tot nu toe laatste album dat de band uitbracht dateert uit 2021, getiteld ‘Scaled And Icy’.

Kijk, luister en geniet hieronder van Full Concert: Twenty One Pilots live @ Reading Festival, England (2019).

Deel: