Anne-Marie heeft haar langverwachte tweede album aangekondigd. ‘Therapy’ zal op 23 juli verschijnen. Ook heeft de Britste popster haar nieuwe single ‘Our Song’ met Niall Horan uitgebracht. De videoclip is geïnspireerd op het verhaal van Bonnie & Clyde. Anne-Marie en Niall verlaten de stad en gaan op zoek naar een nieuw begin.

‘Therapy’ is het vervolg op Anne-Marie’s succesvolle en multiplatina debuutalbum ‘Speak Your Mind’ uit 2018. Het is een verzameling nummers die, net als het Gen Z rolmodel zelf eerlijk en openhartig zijn. Anne-Marie schreef het album met onder andere Max Martin, Raye, Ed Sheeran en Nathan Dawe. De productie komt van de hand van Mojam, Fred Ball, TMS en Blake Slatkin.

“It feels SO GOOD to announce my new album, ‘Therapy’. Music is a source of healing for everyone and music is therapy itself, right?! I hadn’t realised until we were hit by the pandemic just how much I NEEDED music. I need to perform. I need to write. My lyrics are my open diary to you all and writing this album has helped me focus and understand my feelings. I needed this album. I made this for you and me.”

Over Anne-Marie

De Britse popsensatie Anne-Marie is sinds haar debuutalbum ‘Speak Your Mind’ uit 2018 niet meer weg te denken uit de popmuziek. Ze heeft al behoorlijk wat hits op haar naam staan waaronder ‘Rockabye’ met Clean Bandit en ‘FRIENDS’ met Marshmello. In 2018 werd Anne-Marie zelfs uitgeroepen tot de best-verkopende upcoming artiest van de UK. Haar hit ‘Birthday’ was het begin van een nieuwe era, waarna in januari 2021 ‘Don’t Play’ verscheen. Anne-Marie’s missie is om met muziek de kracht van zelfliefde te verspreiden.

Deel: