Na het zorgvuldig overwegen van de mogelijkheden en om de veiligheid van zowel de festivalbezoekers als de medewerkers en artiesten te garanderen, heeft de organisatie van Sziget besloten om het Hongaarse festival te verplaatsen naar 2022.

“Gezien alle onzekerheden met betrekking tot reizen, accommodatie, horeca en de binnenlandse en internationale rol van coronapaspoorten, zijn we tot het besluit gekomen om ons vanaf nu voor te bereiden op Sziget 2022.” zegt Tamás Kádár, CEO van Sziget.

Festivalbezoekers zijn inmiddels op de hoogte gebracht en krijgen de mogelijkheid om hun ticket te behouden tot volgend jaar, of een refund aan te vragen tot 9 juni 2021. “We geloven dat, gesterkt door de bemoedigende steun van onze bezoekers, de volgende zomer opnieuw in het teken zal staan van samenhorigheid, onvergetelijke ervaringen en – bovenal – de viering van onze vrijheid.” aldus Kádár.

Het officiële statement is te vinden op de Sziget Festival website.

Deel: