Nu de lente zich voorzichtig van zijn goede kant begint te laten zien, is er behoefte aan een begeleidend positief geluid. Dat geluid lijkt de Haagse formatie Son Mieux ook te willen laten horen met hun nieuwste single. Gooi de raampjes van de auto open, laat de zonnestralen naar binnen schijnen en laat je overweldigen door de goeie vibes van ‘Drive’.

Frontman Camiel Meiresonne vertelt over de achterliggende gedachte bij het nummer: “‘Drive’ gaat over het achterlaten van oude, vaak slechte, gewoontes. Een moment in de tijd waarin je dingen loslaat die je kent en deed, zonder te weten wat er voor in de plaats gaat komen. Door het stuur van je leven weer in eigen handen te nemen, maken oude wegen plaats voor nieuwe, onderweg naar het grote onbekende.”

Met ‘Drive’ volgt de band hun single ‘1992’ op, waarmee ze de afgelopen tijd succes boekten. Beide nummers zijn terug te vinden op de EP ‘The Mustard Seed Pt.1’, die over twee weken uitkomt. Ze geven op 15 en 16 mei twee releaseshows in de Haagse Koninklijke Schouwburg.

Deel: