Met maar liefst zestien nummers, waarvan afgelopen week ‘Your Power’ al naar buiten is gekomen, heeft Billie Eilish een lijvig nieuw album gemaakt. Deze opvolger van haar debuutalbum uit 2019 verschijnt op 30 juli en krijgt van de negentienjarige Amerikaanse zangeres de titel ‘Happier Than Ever’ mee.

Billie regisseerde voor de vierde keer haar eigen videoclip. De beelden voor de ‘Your Power’ video werden gedraaid in de Simi Valley, waarbij ze een zesendertig kilo zware anaconda om haar lijf laat kruipen. Het beeld ondersteunt daarmee het beklemmende verhaal waar ze in het nummer over zingt.

Net als aan ‘When We All Fall Asleep, Wher Do We Go’, werkte ze voor haar langverwachte tweede album wederom samen met haar broer FINNEAS. Ze trekken hiermee de succesvolle lijn door die ze met haar veelgeprezen eerste album is ingeslagen. Daarmee werd een omvangrijke prijzenkast plotsklaps tot de nok toe gevuld met onder meer vijf Grammy Awards in 2020 en twee in 2021.

Deel: