Al heb je nog zoveel albums en hits op je naam staan, het uitbrengen van een nieuw album blijft een spannende gebeurtenis. Dat is voor Maroon 5 ook vast weer het geval bij de release van hun zevende album ‘Jordi’, dat op 11 juni het levenslicht ziet.

Gelukkig kunnen ze alvast wennen aan die spanning door alvast wat singles naar buiten te brengen. Zoals met ‘Beautiful Mistakes’, dat op onlangs werd uitgebracht. Daarop is de band uit Los Angeles te horen met rapper Megan Thee Stallion. Verder is op ‘Jordi’ ook hun wereldwijde hit ‘Memories’ te vinden.

Frontman Adam Levine nam gisteren plaats tegenover Ellen Degeneres in de 3000ste uitzending van haar TV-show. Ze blikten daarin ook terug op het eerste seizoen, waarin Maroon 5 ook te gast was. Een bijzonder moment voor de band, want het was destijds hun allereerste televisie-optreden.

Deel: