DJ Armin van Buuren en singer-songwriter Duncan Laurence sluiten zich aan bij de gelegenheidsband The Streamers. Zij zullen dinsdag als gast aanwezig zijn bij het optreden van The Streamers, live vanaf Paleis Noordeinde.

Vorige week werd bekend dat de band Koningsdag feestelijk af zal sluiten met een gloednieuwe show, te volgen via een livestream. Al bijna 250.000 mensen bemachtigden deze week een kaartje voor het concert, dat voor heel Nederland gratis toegankelijk is. Het Koninklijk Paar en The Streamers willen Nederland met het concert trakteren op een feestelijke afsluiting van Koningsdag.

Beide artiesten zijn niet onbekend met het Koningshuis. Na winnen van het Songfestival werd Duncan Laurence uitgenodigd voor een uitblinkerslunch op het Paleis. Armin van Buuren werd verrast met een bezoek van het Koninklijk gezin op het podium tijdens de inhuldiging in 2013. De uitnodiging om The Streamers te vergezellen op Koningsdag werd dan ook met open armen ontvangen. Armin van Buuren: “Ik heb natuurlijk ook gezien wat The Streamers in korte tijd hebben losgemaakt in Nederland en ben dan ook vereerd dat de band mij heeft uitgenodigd. Samen met deze artiesten Koningsdag afsluiten op Paleis Noordeinde is natuurlijk iets waar je bij wil zijn. We gaan een klein beetje muziekgeschiedenis schrijven”.

The Streamers bestaan uit Guus Meeuwis, Rolf Sanchez, Kraantje Pappie, Suzan & Freek, VanVelzen, Davina Michelle, Paul de Munnik, Typhoon, Thomas Acda, Diggy Dex, Nick & Simon, Maan, Danny Vera, Miss Montreal en Paul de Leeuw. De artiesten zullen belangeloos optreden en ING maakt het evenement mede mogelijk als liefhebber van muziek. Als kijkers willen, kunnen zij een bedrag naar keuze achterlaten in de fooienpot en daarmee de deelnemende artiesten en makers van de livestream bedanken voor het mogelijk maken van het concert.

Bemachtig snel jouw gratis ticket
De livestream start op dinsdagavond 27 april om 20.00 uur. Vanaf 19.00 uur gaan de virtuele Paleisdeuren open voor de inloop. Toegang tot de livestream kan alleen worden verkregen door vooraf een gratis kaart te bestellen. Het aantal kaarten is onbeperkt, iedereen die wil kan meekijken.

Deel: