De 23-jarige rapper, beatmaker en schrijver sor (Rosario Mussendijk) is al een tijdje bekend als een van de creatieve breinen achter de Amsterdamse hiphopgroep Black Acid.

De jonge artiest heeft echter een bijzonder levensverhaal: in 2018 verloor hij plotseling een groot deel van zijn gehoor. Dramatisch, voor iemand die professioneel bezig is met muziek. De precieze oorzaak bleef onbekend, maar het dwong sor om positief en creatief te blijven denken en om uit te vinden wat wel kan.

Veel, bleek later: hij bracht via Noah’s Ark zijn veelgeprezen debuutalbum ‘Phonak’ en opvolger ‘Professor’ uit, hij geeft les op de Herman Brood Academie én wordt door kenners genoemd als een van de grootste hiphopbeloftes voor de toekomst. Op 29 april geeft hij in het kader van beide albums een coronaproof show in Paradiso.

Deel: