De organisatoren van het Slowaakse festival hebben besloten om de 24e editie van Pohoda te verplaatsen naar 2022. In het kader van de coronapandemie en na grondig overleg met verschillende experten bleek dit de enige juiste keuze te zijn.

De 24e editie van het festival vindt plaats van 7 tot 9 juli 2022. Al blijven de organisatoren niet bij de pakken zitten. Voor deze zomer hebben ze een nieuw concept bedacht: ‘Pohoda on the Ground’. Een reeks kleine evenementen die tussen 7 en 11 juli 2021 zullen plaatsvinden op de voormalige luchthaven van Trenčín.

De organisatie roept op om zoveel mogelijk tickets te bewaren. “We zouden jullie willen vragen om de tickets voor de editie van 2021 zoveel mogelijk te bewaren. Het is dankzij jullie steun dat wij kunnen doorzetten en daar zijn wij zeer dankbaar voor. Wij kunnen niet wachten om samen met jullie opnieuw kunst, vrijheid en samenzijn te vieren.”, aldus Michal Kaščák.

Deel: