Na zijn doorbraak bij het grote publiek in 2020, waarbij hij een hit scoorde met zijn cover van het Bee Gees-nummer ‘To Love Somebody’, heeft Tim Dawn in 2021 alweer een nieuwe stip op de horizon gezet. Hij kijkt met de aankondiging van nieuwe tourdata vooruit naar de toekomst en doet dat ook met de release van zijn woensdag uitgebrachte single ‘Fell For You’.

“’Fell For You’ gaat over hoe liefde op een mooie manier je leven op z’n kop kan zetten. Je denkt dat je alles voor elkaar hebt hebt en dan opeens wordt alles heerlijk in de war geschopt door iets sterkers. Stiekem gaat het voor mij ook over hoe ik een gouden toekomst had als jurist, maar toen toch head-over-heels voor de muziek viel en me daar helemaal aan heb overgegeven,” vertelt Tim.

De Utrechtse singer-songwriter bracht in 2020 de nummers ‘Holiday At Home’ en ‘Prove You Wrong’ uit, nadat in 2019 al zijn EP ‘I’ll Hold On’ was verschenen.

Deel: