Ook in de muziekwereld heeft het coronavirus flink ingehakt. Concerten zijn voorlopig niet meer mogelijk, dit door de verscherpte maatregelen. Als pleister op de wonde brengen wij op Maxazine dagelijks een Full Concert met dit keer concertregistratie van BTS.

De Zuid-Koreaanse K-pop-groep BTS, bestaande uit 3 rappers RM (Kim Nam-joon), Suga (Min Yoon-gi) en J-Hope (Jung Ho-seok) en 4 zangers Jin (Kim Seok-jin), Jimin (Park Ji-min), V (Kim Tae-hyung) en Jungkook (Jeon Jung-kook) ging op 25 augustus 2018 op wereldtournee. Deze tour bestond uit 4 delen met concerten die de band gaf in Azië, Noord-Amerika, Europa en wederom Azië. Het concert dat wij jullie vandaag aanbieden werd gehouden tijdens het Aziatische deel van de tour.

BTS, een afkorting van Bangtan Sonyeondan of Beyond the Scene, is een Zuid-Koreaanse boyband die sinds hun debuut in juni 2013 wereldwijd de harten van miljoenen fans heeft veroverd. De band staat bekend om hun authentieke, zelfgeproduceerde muziek, optredens van topkwaliteit en de manier waarop ze omgaan met hun fans. Hiermee hebben de leden van BTS zich gevestigd als wereldwijde supersterren die talloze wereldrecords breken.

Kijk, luister en geniet hieronder van Full Concert: BTS live @ Yanmar Stadium Nagai, Osaka, Japan (2019).

Deel: