De organisatie van het Hongaarse festival Balaton Sound heeft bekendgemaakt dat het festival, door de gevolgen van de corona pandemie, wederom wordt verplaatst naar volgend jaar.

“In de afgelopen jaren is Balaton Sound uitgegroeid tot een van de grootste en bekendste festivals voor elektronische muziek in Europa en in Hongarije. Jaarlijks reizen tienduizenden festivalgangers af naar Hongarije. Om de veiligheid van zowel de bezoekers als van de medewerkers en artiesten van het festival te garanderen, hebben we besloten dat we ons publiek weer in 2022 zullen ontmoeten.” – aldus Zoltán Fülöp, festivaldirecteur.

Festivalbezoekers zijn inmiddels op de hoogte gebracht en krijgen de mogelijkheid om hun ticket te behouden tot volgend jaar, of een refund aan te vragen tot 9 mei 2021. “We hopen dat onze trouwe bezoekers begrip hebben voor de situatie en kijken uit naar onze terugkeer in 2022, met onvergetelijke festivalervaringen.”, voegt Fülöp eraan toe.

Deel: