Toen Taylor Swift in 2008 als tiener haar album ‘Fearless’ uitbracht, had ze nooit kunnen vermoeden wat er nog voor haar in het verschiet lag. Inmiddels zijn we dertien jaar verder, ligt de muzikale wereld aan haar voeten en kan ze weloverwogen de keuze maken van wat ze wil maken. Ze heeft daarom besloten om de eerste zes albums uit haar carrière in hernieuwde vorm uit te brengen. Van ‘Fearless (Taylor’s Version)’, die op 9 april uitkomt, verscheen afgelopen week de eerste single: ‘Love Story (Taylors version)’.

“Only I know which songs I wrote that almost made the fearless album. Songs I absolutely adore, but were held back for different reasons (don’t want too many breakup songs, don’t want too many down tempo songs, can’t fit that many songs on a physical cd),” vertelt de zangeres over haar keuze om het album opnieuw op te nemen.

Het album bevat 26 nummers, met daarop zes nooit eerder uitgebrachte nummers die Swift schreef tussen haar zestiende en achttiende levensjaar. Door die liedjes nu alsnog uit te brengen, krijgen haar fans een completer beeld van wat haar intentie was met het album.

Deel: