Vandaag hebben we een erg mooie primeur hier op Maxazine, zijnde de nieuwe clip van My Parade (Graham Candy) en Moguai. ‘A little bit of Faith’ komt vandaag uit en je ziet ‘m hier natuurlijk voor het eerst. MOGUAI ken je wellicht nog van ‘Beatbox’, die hij als Dial M For Moguai, My Parade is het neiuwe samenwerkingsverband van Derek Ullenboom en Graham Candy.

André Tegeler (MOGUAI) maakte in 1994 zijn eerste minialbum, ‘Best Before End’, waarna hij als Dial M For Moguai de track ‘Beatbox‘ uitbracht. De hit was de eerste instrumentale track die 10 weken op nummer 1 wist te blijven staan in de Duitse hitlijst. Moguai werkte daarna samen met Giorgio Moroder, Dimitri Vegas, Beyoncé, Tone, Loc, B.B.E., Sugababes, Britney Spears, Fatboy Slim, Robin Schultz, Kelly Clarkson en Girls Aloud, maar ook met Nederlandse toppers als Zonderling, Afrojack and Tiësto.

Het is pakkende popmuziek met een elektronisch randje dat de verslavende melodieën van Graham Candy en de instrumentale tovenarij van Derek Ullenboom combineert. Afkomstig uit Nieuw-Zeeland en Canada, ontmoetten ze elkaar in Berlijn in 2016. Sindsdien hebben ze individueel opgetreden en geschreven met enkele van Europa’s beste EDM-artiesten zoals Alle Farben, Robin Schulz, Younotus en Deepend. Tot ze elkaar weer tegenkwamen in Winterberg, tijdens het White Pearl Mountain Festival.

My Parade is ontstaan toen Graham en Derek een geïmproviseerde dj-set uitvoerden tijdens een sneeuwstorm op de top van een berg bij White Pearl Mountain Festival. Nu zijn ze klaar om hun eigen muzikale sneeuwstorm naar het grote publiek te brengen. My Parade is de ontmoeting van twee werelden.

Het duo is blij om op hun nieuwste track ‘A little bit of Faith’ te kunnen samenwerken met niemand minder dan de legendarische MOGUAI (Ook wel bekend als Dial M for Moguai). De collaboratie mag worden gezien als wellicht de grootste samenwerking op het gebied van EDM in 2021.

Vandaag komt de clip uit, natuurlijk hier op Maxazine:

Deel: