Ook in de muziekwereld heeft het coronavirus flink ingehakt. Concerten zijn voorlopig niet meer mogelijk, dit door de verscherpte maatregelen. Als pleister op de wonde brengen wij op Maxazine dagelijks een Full Concert met dit keer concertregistratie van Whitesnake.

De Britse rockband Whitesnake werd in 1977 opgericht door de in 1949 geboren David Coverdale, die net uit de hardrockgroep Deep Purple was gestapt. Met Deep Purple brengt Coverdale drie albums uit. Na het derde album ‘Come Taste The Band’ valt Deep Purple volledig uit elkaar. Samen met gitarist Mick Moody en andere gastmuzikanten maakt Coverdale het in 1977 op het Vogue-label verschenen debuut ‘Whitesnake’. De rest is geschiedenis.

Kijk, luister en geniet hieronder van Full Concert: Whitesnake live @ the Hammersmith Apollo, England (2004).

Deel: