Op 26 februari aanstaande komt het langverwachte nieuwe solo album van Toto zanger Joseph Williams, in een simultaan release met het nieuwe album van Toto gitarist Steve Lukather, wereldwijd uit. Op het album, dat als titel ‘Denizen Tenant’ (dat zoveel betekent als ‘Bewoner, huurder’) meekreeg, staan elf nummers, waarvan twee bekende covers zijn. In de recensie, eerder deze week op Maxazine, wordt het album in zekere zin baanbrekend genoemd.

Pas op 26 februari zal het album te koop zijn, Maar Jij kunt nu al een van de albums winnen!* In samenwerking met The Players Club / Mascot Label Group mag Maxazine jou verrassen met het album. Om kans te maken op ‘Denizen Tenant’ van Joseph Williams, moet je Maxazine op Facebook geliked hebben en ons in de comments van het bericht op Facebook vertellen wat het antwoord is op de volgende vraag:

  • Noem één van de twee covers op het album ‘Denizen Tenant’ van Joseph Williams.

* Winnaars krijgen vanzelf bericht en worden vanwege de privacy regelgeving niet openbaar bekend gemaakt. Over de prijsvraag en winnaars kan niet worden gecorrespondeerd. Medewerkers van Maxazine of de organisator zijn uitgesloten van deelname. Ook speciale accounts die als tweede account in het leven zijn geroepen om mee te doen aan prijsvragen worden uitgesloten.

Deel: