Grammy Award-winnaar en multi-platina verkopende artiest The Weeknd heeft zojuist nieuwe data toegevoegd aan zijn After Hours Tour. De Canadese zanger zal een extra concert geven in Ziggo Dome in Amsterdam. Het extra concert is onderdeel van de After Hours Tour die oorspronkelijk in 2020 gepland stond. Alle concerten, waaronder de vorig jaar aangekondigde show in Ziggo Dome, vinden nu plaats in 2022.

The Weeknd kondigt met ‘The After Hours Tour 2022’ zijn uitgebreide wereldtournee aan. De 104-daagse tour gaat op 14 januari in Vancouver van start en reist o.a. langs steden in de Verenigde Staten, Canada, het Verenigd Koninkrijk, België, Nederland, Duitsland en Frankrijk.

De wereldwijde aankondiging van de tour komt slechts enkele dagen voor zijn optreden tijdens de halftime show van de Super Bowl dit weekend en bevat naast nieuw toegevoegde shows ook verplaatste concertdata van shows die vorig jaar al waren aangekondigd. Op dinsdag 4 oktober 2022 geeft de Canadese zanger zijn extra concert in Ziggo Dome in Amsterdam.

Naast de 39 nieuwe shows die aan de tour zijn toegevoegd, verschijnt vrijdag 5 februari het nieuwe album The Highlights. Op dit album staan de meest opmerkelijke nummers van zijn vier eerder uitgebrachte albums. Hoewel het geen “Greatest Hits” album is, biedt het een nieuwe luisteraar een rijke inval in enkele van de beste en favoriete werken van de iconische artiest.

Deel: