Kristina Murrell is een zangeres uit Barbados. Ze verhuisde naar de VS om haar opleiding voort te zetten en bleef zich concentreren op haar droom: muziek maken met een heel persoonlijk geluid. De Amerikaanse producer Sonny King ontdekte haar uiteindelijk en hij was meteen onder de indruk van haar ongelooflijke persoonlijkheid en muzikale vaardigheden. Ze tekende uiteindelijk een deal met Sonny’s productiebedrijf, Music By King Inc. en bracht enige tijd door in de studio om aan nieuwe muziek te werken.

Haar geluid is een combinatie van verschillende genres en sonische esthetiek, met name pop en R&B. Haar meest recente studio-release ‘Got Me Dreaming‘ is een perfect voorbeeld van deze uitstekende creatieve balans, die de persoonlijkheid van de artiest laat zien en haar vermogen om muziek te maken die de lat hoger legt in termen van persoonlijkheid en innovatie.

Deze release is iets voor iedereen die fan is van artiesten als Beyonce, Rihanna (die eigenlijk Kristina’s thuisland deelt) en Kelly Rowland en het is een unieke kijk op het popgenre, met de nadruk op Kristina’s open- minded aanpak.

Deel: